Науково-Методичний Семінар Для Вчителів Суспільних Дисциплін

новини

23 серпня на базі Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка в межах співпраці із Комунальною установою Дунаєвецької міської ради “Центр професійного розвитку педагогічних працівників” відбувся науково-методичний семінар для вчителів суспільних дисциплін в рамках Великого Серпневого Вчительського Збору.

Із вітальним словом до учасників зустрічі звернувся кандидат історичних наук, доцент, перший проректор Володимир Дубінський.

Доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри всесвітньої історії Валерій Степанков ознайомив присутніх з особливостями та історичним значенням Української революції XVII ст.

Завідувач навчальної лабораторії “Дидактика історії”, асистент кафедри всесвітньої історії Ірина Пігович поділилась своїми розробками з теми “Штучний інтелект як інноваційний інструмент для підвищення ефективності навчання історії в школі”, а також презентувала напрацювання зі створення історичних навчальних коміксів.

Жваву дискусію викликала  тема “Війна в Україні та її вплив на світову політику”, з якою  ознайомила присутніх кандидат політичних наук, викладач кафедри політології та філософії Леся Руда.

За підсумками семінару учасники отримали сертифікати.

Сподіваємось на подальшу співпрацю!