ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ-МАГІСТРАНТІВ ІСТОРИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ІЗ ПСИХОЛОГАМИ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ УНІВЕРСИТЕТУ

Без категорії

29 серпня студенти магістерського рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Історія) (гарант – кандидат історичних наук, доцент Іван БОРОВЕЦЬ) і спеціальності 032 Історія та археологія (гарант – доктор історичних наук, професор Олександр КОМАРНІЦЬКИЙ) зустрілися із психологами соціально-психологічної служби університету – кандидатом психологічних наук, доцентом Оксаною ЛОГВІНОЮ та кандидатом психологічних наук, старшим викладачем Юлією ДАНЧУК.

Метою служби є психологічне забезпечення та підвищення ефективності освітнього процесу, захист психічного здоров’я і соціального благополуччя усіх його учасників, створення оптимальних соціально-психологічних умов для становлення майбутнього педагога та подальшого його професійного зростання. Працівники служби детально розповіли про напрями та види діяльності, відповідні послуги служби, які надаються безкоштовно і конфіденційно, нагадали про графік їхньої роботи, про роботу служби безкоштовної «Гарячої» лінії та телефон довіри.

Студенти дізналися про можливість взяти участь у новому проекті «Майстерня психологічних тренінгів», який є формою активного навчання. Зокрема, майстерня пропонує такі тренінги: «Соціально-психологічний тренінг адаптації»; «Тренінг особистісного зростання»; «Формування сприятливого психологічного клімату в колективі»; «Тренінг розв’язання конфліктів»; «Майстерність комунікації»; «Профілактика стресу  та професійного вигорання»; «Як не відкладати справи на потім, або мистецтво тайм-менеджменту».

Зустріч для студентів була цікавою і корисною.