Відроджуючи барську кераміку

ННА ІСТФАЦІ К-ПНУ ІМЕНІ ІВАНА ОГІЄНКА ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ІЗ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ, ВИПУСКНИКАМИ І ЗДОБУВАЧАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ 032 ІСТОРІЯ ТА АРХЕОЛОГІЯ

12 вересня 2021 року у м. Бар Вінницької області, в рамках реалізації проекту «Відродження традицій Барської кераміки v.2.0» за підтримки Український культурний фонд , відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Місце Барської кераміки у гончарній спадщині України».

ЇЇ учасниками стали працівники кафедри історії України Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка – професор Анатолій ФІЛІНЮК, доценти Андрій ЗАДОРОЖНЮК і Сергій СИДОРУК, докторант Артур МИХАЙЛИК.

Надзвичайно приємно, що організатором та модератором заходу виступив аспірант нашої кафедри, патріот Барського краю і знаний у Барі громадський активіст Роман ГРИГОР’ЄВ.

Колектив кафедри щиро радий нагоді долучитись до відродження традиційних елементів національної культури та бажає проекту «Відродження традицій Барської кераміки v.2.0» подальших успіхів і здобутків!