Участь у круглому столі

ННА ІСТФАЦІ К-ПНУ ІМЕНІ ІВАНА ОГІЄНКА ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ІЗ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ, ВИПУСКНИКАМИ І ЗДОБУВАЧАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ 032 ІСТОРІЯ ТА АРХЕОЛОГІЯ

За свою тривалу історію історичному факультету Університету Огієнка вдалось перетворитись на справжній хаб регіональних історичних студій. Вже звичною стала участь кам’янецьких істориків у конференціях, круглих столах, різноманітних семінарах на теренах Хмельницької, Тернопільської, Чернівецької, Вінницької областей.

Не переривається дослідницька робота і в період літніх відпусток та приймальної кампанії. 22 липня 2021 року в с. Порик Хмільницької міської територіальної громади відбувся науковий «круглий стіл» з теми: «Постать Василя Порика в багатополярному полі національної пам’яті України про Другу світову війну».

Активну участь у науковому заході взяли викладачі нашого факультету, зокрема, кафедри історії України – професор Анатолій ФІЛІНЮК, доцент Сергій СИДОРУК, а також випускник аспірантури нашої кафедри Юрій КЛІМЧУК. Останній зачитав лист міського голови міста Грене Крістіана ШАМПІРЕ (Франція) та передав музею пам’ятну дошку Василю Порику.