Засідання кафедри

ННА ІСТФАЦІ К-ПНУ ІМЕНІ ІВАНА ОГІЄНКА ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ІЗ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ, ВИПУСКНИКАМИ І ЗДОБУВАЧАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ 032 ІСТОРІЯ ТА АРХЕОЛОГІЯ

16 березня відбулось чергове засідання кафедри історії України.

На жаль, уже вкотре спільна робота нашого колективу відбувалась дистанційно, через платформу GoogleMeet. Тим не менш, засідання відзначалось неабиякою інтенсивністю і насиченістю, було розглянуто цілий ряд питань.

Найбільш важливим (і, поза сумнівом, найбільш приємним для усіх кафедралів) було питання про рекомендацію доктора історичних наук Олександра Борисовича КОМАРНІЦЬКОГО на здобуття вченого звання професора. Після обговорення колектив одностайно ухвалив рекомендувати Олександра Борисовича, наукові та педагогічні здобутки якого цілком відповідають професорському рівню.

Також було обговорено низку інших питань – щодо акредитації спеціальності «Історія та правознавство» і участі кафедри історії України в акредитаційному процесі, про проходження стажування викладачами кафедри Володимиром Володимировичем Газіним і Андрієм Борисовичем Задорожнюком та про участь науково-педагогічних працівників кафедри у наукових форумах.