Виступ на педагогічному івенті

ННА ІСТФАЦІ К-ПНУ ІМЕНІ ІВАНА ОГІЄНКА ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ІЗ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ, ВИПУСКНИКАМИ І ЗДОБУВАЧАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ 032 ІСТОРІЯ ТА АРХЕОЛОГІЯ

Традиційно важливим напрямом роботи як історичного факультету, так і кафедри історії України є співпраця з освітніми інституціями Хмельницької, Тернопільської, Чернівецької та інших областей. 25 березня було закладено чергову цеглинку в потужну систему такої співпраці – спільними зусиллями нашого університету та комунальної установи Дунаєвецької міської ради “Центр професійного розвитку педагогічних працівників” організовано педагогічний івент “Сучасні підходи. Прогресивні ідеї. Модерні практики”.

Кафедру історії України на цьому заході представляв доцент Вадим Борисович Стецюк, який провів для вчителів історії семінар на тему “Історія України ХІХ ст.: візія підручників і новітні дослідження”. В рамках семінару було проаналізовано, які напрямки студій з історії України “довгого ХІХ століття” наразі розвиваються найбільш динамічно; ознайомлено учасників із рядом нових робіт, присвячених вказаному періоду вітчизняної історії.