Науковий марафон – 1

ННА ІСТФАЦІ К-ПНУ ІМЕНІ ІВАНА ОГІЄНКА ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ІЗ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ, ВИПУСКНИКАМИ І ЗДОБУВАЧАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ 032 ІСТОРІЯ ТА АРХЕОЛОГІЯ

Наукова робота є постійним елементом роботи як нашої кафедри, так і Університету Огієнка загалом, й усі викладачі, докторанти, аспіранти й значна частина студентів регулярно беруть участь у наукових форумах, дослідницьких проектах та науково-просвітницьких івентах.

Однак іноді у цій діяльності настають пікові періоди, коли наукові заходи йдуть каскадом, буквально один за одним. Наразі саме такий час настав у наших істориків – упродовж кількох наступних днів має відбуться одразу декілька конференцій, до організації яких долучився наш історичний факультет.

Стартував цей марафон сьогодні, 22 квітня, з проведення конференції “Архівістика: теорія, методика і практика”, учасниками якої стали численні дослідники з України та закордону. Долучились до проведення заходу і працівники кафедри історії України – із науковими доповідями виступили професори Олександр Завальнюк, Анатолій Філінюк і Олександр Комарніцький, доценти Сергій Олійник і Вадим Стецюк, докторант Артур Михайлик, аспіранти Роман Григор’єв, Олександр Ребрик, Володимир Ярич.